Your Cart

FAQ

9

Hvor lang er tørretiden på blomsterne?

Fra vi modtager buketten til blomsterne er tørre, går der ca en uge.

 

 

 

Hvor lang tid går der før jeg får min buket/vare retur?

Der går ca 3-5 uger fra vi modtager din buket til at den lander færdig hos dig igen, afhængig af hvilket str og form du vælger.

 

 

Hvordan skal buketten pakkes ind inden jeg sender den til jer?

Det er vigtigt at du holder blomsterne så friske som muligt indtil de lander i vores hænder, derfor skal du sørge for at vikle noget våd papir rundt om stilken og pakke den ind i en frysepose. Derefter skal du sørge for at blomsterne er pakket godt, men forsigtig ned i en kasse, godt med bobbelplast eller lignende omkring blomsterne, så der ikke sker skader på blomsterne, da vi ikke kan garantere hvordan forsendelses selskabet håndtere pakkerne.

 

 

 

Får jeg besked, når i har modtaget mine blomster?

Ja du modtager løbende sms’er under processen fra vi modtager din buket og indtil du modtager din buket igen.

 

 

Holder de for evigt?

Vi kan ikke garentere at de holder for evigt, da for evigt er utroligt længe, men vi kan love at du kan bevare dine minder i op til flere år.

 

 

Hvordan skal det færdige produktet behandles?

Det er en god ide at sætte det færdige produkt et sted hvor det ikke får direkte sollys, så den ikke falmer af solen. Produktet kan tørres over med en fugtig klud ligesom alle andre pyntegenstande, men for at få det flotteste resultat, så er det en god ide at tørre det over med en tør pudseklud eller lignende.

 

 

Kan det gå i stykker?

Det er heldigvis ikke ligeså skrøbeligt som glas, det kan holde til langt mere, men det er en god ide med forsigtighed, for produktet kan godt gå i stykker, få ridser eller få hakker hvis man taber det. 

 

 

Har du et spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen til højre og så vender vi tilbage til dig på mail hurtigst muligt.