Your Cart

Ærger du dig også over dine blomster visner

Det gjorde jeg og derfor skabte jeg FLOWEE med den hensigt at bevare smukke betydningsfulde blomster i længere tid. 

mig

Bag Flowee står jeg Sandra. 

Jeg er uddannet markedsføringsøkonom i 2019 samt taget en bachelor i innovation og entrepernørskab i 2022.

Ideen udsprang efter mit bryllup i 2022 da jeg ønskede at bevarer min smukke brudebuket

Vi har arbejdet længe for at opnå det perfekte resultat, men da alt er håndlavet lige fra; tørre processen, sammensætningen, støbning til polering OG da blomster er et levende produkt kan vi ikke garantere for farvebevarelse samt små gryn og luftbobler i produktet. MEN vi gør det med den STØRSTE respekt for DINE minder.!  

SMS service

Hos FLOWEE har vi en sms service der opdatere dig hvor din buket er henne i processen.

Svar max inden for 24 timer

Hos FLOWEE har vi en politik med at der skal svare på beskeder inden for 24 timer.

Håndlavet

Alt er håndlavet med den dybeste respekt for dine minder